Αυτό δεν είναι «εφιάλτης»… Ανέκδοτο, είναι!

Αυτό δεν είναι «εφιάλτης»… Ανέκδοτο, είναι!

Αυτό δεν είναι «εφιάλτης»… Ανέκδοτο, είναι!

bet365

Το… μέτρημα με τις θλάσεις έχει, πλέον, χαθεί στον ΠΑΟΚ έχοντας ξεπεράσει τις 30 από το ξεκίνημα της σεζόν. Νέο «θύμα» ο Χατζηισαΐας, νοκ άουτ και ο Τσίμιροτ

Στον ΠΑΟΚ επανήλθε ο έντονος προβληματισμός, ως προς το τι φταίει, κάτι που επισημάνθηκε από νωρίς στο Gazzetta.gr μόνο που δεν μιλάμε πλέον για «εφιάλτη», αλλά για… ανέκδοτο.

Η περίπτωση του Χατζηισαΐα και η θλάση στον λαγονοψοϊτη, που προέρχεται κυρίως από κούραση, δείχνει ξεκάθαρα, πλέον, ότι υπάρχει (και) σοβαρό θέμα διαχείρισης του ρόστερ.

Τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ; Η έλλειψη εμπιστοσύνης του Τούντορ σε αρκετούς ποδοσφαιριστές προφανώς και τον οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις. Πάμε να δούμε τι ισχύει για τον Χατζηισαΐα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ στις 29 Ιανουαρίου, και έκτοτε παίζει ασταμάτητα. Από εκεί που στον Πανιώνιο έπαιζε ένα ματς την εβδομάδα, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει επτά σερί 90λεπτα (!) σε διάστημα (από τις 7/2 έως τις 6/3) ενός μήνα.

Αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ σε θέματα διαχείρισης του υλικού δεν γίνονται, μάλλον, πουθενά αλλού, με προφανή την ευθύνη και της τεχνικής ηγεσίας, που επιμένει να χρησιμοποιεί –αδιαφορώντας για το κόστος- τους ίδιους και τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

Η θλάση του Τσίμιροτ επίσης ήρθε μετά από ένα παρατεταμένο σερί αγώνων, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες πιέστηκε για να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα, δεν ήταν 100% έτοιμος, γι’ αυτό και το διάστημα της αποθεραπείας του θα παραταθεί για τουλάχιστον ακόμη δύο εβδομάδες.

Να θυμίσουμε ότι λόγω θλάσεων είναι εκτός εδώ και πολύ καιρό ο Γλύκος (από τις 10/12 με υποτροπή στα μέσα Γενάρη), ο Μπερμπάτοφ, ο Ζάιρο, ενώ ο Αθανασιάδης ήταν εκτός για τον ίδιο λόγο και δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί για 90 λεπτά.

Το ιατρικό δελτίο του «Δικεφάλου» αναφέρει…

«Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Τσίμιροτ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί γαστροκνήμιο και η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Τ’ αποτελέσματα του Γκάρι Ροντρίγκες ήταν καθαρά κι απλώς έδειξαν μια επιβάρυνση από την υψηλή ένταση του προγράμματος των τελευταίων ημερών.

Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει το πρόγραμμα επανένταξης για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ίγκορ Τούντορ .

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας έχει θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί λαγονοψοϊτη και αναμένεται ν’ απουσιάσει για έξι εβδομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα