Επιστρέφει ο «εφιάλτης» με τις θλάσεις στον ΠΑΟΚ…

Επιστρέφει ο «εφιάλτης» με τις θλάσεις στον ΠΑΟΚ…

Επιστρέφει ο «εφιάλτης» με τις θλάσεις στον ΠΑΟΚ…

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας, ο Γκόικο Τσίμιροτ και ο Γκάρι Ροντρίγκες υποβάλλονται στον ΠΑΟΚ σε εξετάσεις με ορατό τον κίνδυνο των θλάσεων!

Ο επίσημος ΠΑΟΚ σημειώνει ότι «Γκόικο Τσίμιροτ , Γκάρι Ροντρίγκες θα υποβληθούν σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, όπως κι ο Δημήτρης Χατζηισαϊας, ο οποίος αισθάνθηκε βάρος στον ορθό μηριαίο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό».

Η ανησυχία στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι έντονη καθώς για τις δύο περιπτώσεις, Χατζηισαΐα και Τσίμιροτ, εκφράζονται φόβοι για θλάσεις, που θα αφήσουν για μεγάλο διάστημα τους δύο ποδοσφαιριστές εκτός γηπέδων.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και αναμένεται με αγωνία το αποτέλεσμα των εξετάσεων.

Οσο για τον Ροντρίγκες, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς το Σάββατο ένιωσε νέες ενοχλήσεις και ενδεχομένως να πάει πολύ πιο πίσω το διάστημα της πλήρους αποθεραπείας και της ολικής επιστροφής του στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Φυσικά κανείς από τους Γλύκο, Ζάιρο και Μπερμπάτοφ δεν είναι έτοιμος 100% για να επιστρέψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα