Ο Πανθρακικός... πληγώνει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

Ο Πανθρακικός... πληγώνει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

bet365

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι τα καλύτερα... θύματα του Πανθρακικού.

Πέρσι, πάλεψε για την παραμονή και κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό την τελευταία στιγμή. Φέτος, πάλι ξεκίνησε πολύ κακά και, σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν, το... τραίνο έχει χαθεί. Ο λόγος για τον Πανθρακικό, που ετοιμάζεται για τα τελευταία παιχνίδια του στα μεγάλα σαλόνια, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη παράδοση.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι», παρόλο που βρίσκονται στην ουρά του πρωταθλήματος, για δύο σερί χρονιές, έχουν καταφέρει να κερδίσουν στην Κομοτηνή, τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ΠΑΟΚ. Έγινε πέρσι - αποτέλεσε μάλιστα την απαρχή για την ανατροπή των δεδομένων και την παραμονή - έγινε και φέτος, με το σημερινό τρίποντο κόντρα στον «Δικέφαλο» να σφραγίζει την εντυπωσιακή παράδοση. Μάλιστα, οι δύο φετινές νίκες, είναι και οι μόνες που πέτυχε ο Πανθρακικός στην έδρα του, κάτι που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα