Στραματσόνι: «Όλοι το κάτι παραπάνω για την ομάδα»

Στραματσόνι: «Όλοι το κάτι παραπάνω για την ομάδα»

Κώστας Ζάλιαρης
Στραματσόνι: «Όλοι το κάτι παραπάνω για την ομάδα»

bet365

Η αλλαγή του συστήματος, η επιθετικότητα που θέλει να βγάζει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο αλλά και η διαφοροποίηση του παιχνιδιού με την παρουσία του Σεμπάστιαν Λέτο, έφεραν τη νίκη (2-0) και την θετική εμφάνιση επί του Ατρομήτου, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός προπονητής των «πράσινων», δήλωσε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τη νίκη και αντιδράσαμε μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Αποφάσισα μετά τα δύο ματς με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο επιθετικοί και άλλαξα το σύστημα σε 4-2-3-1. Ήταν επιτυχημένη αλλαγή όπως φάνηκε.

Ο σωστός προπονητής πρέπει να βάζει τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει μόνο ατυχία όταν χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Προσπαθώ να είμαστε πιο επιθετικοί, ζητώντας από τους παίκτες που παίζουν μπροστά να... θυσιάζουν πολλά για την ομάδα, αλλά και από τους δύο κεντρικούς χαφ να κάνουν περισσότερα.

Θα είμαστε πιο επιθετικοί αν συνεχίσουμε έτσι και θα είναι ακόμα πιο ελκυστικό το θέαμα. Όλοι πρέπει να παίζουν για την ομάδα και να κάνουν όλοι το κάτι παραπάνω. Ο ένας για τον άλλον... Ο Βιγιαφάνιες, ο Βλαχοδήμος, ο Καλτσάς και ο Εβανζελίστα έκαναν καλή δουλειά.

Όλοι ξέρουν ότι το ντέρμπι είναι ιδιαίτερο... Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το ματς της χρονιάς. Δεν παίξαμε το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό...Είναι ένα σημαντικό τεστ για να ελέγξουμε κατά πόσο έχουμε προοδεύσει.

Ο Λέτο για τον πρώτο χρόνο θα παίξει εκεί που τον είδατε. Θα πρέπει πρώτα να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση... Θα παίζει σαν ψευτοεννιάρι ή και σαν δεκάρι.

Το ματς με τον Ατρόμητο έχει τη δική του ιστορία. Ήταν δύσκολο να παίξουμε με κοντινές πάσες αρχικά στο δεύτερο ημίχρονο. Επέλεξα έναν διαφορετικό παίκτη σε σύγκριση με τον Βιγιαφάνιες για να υποστηρίξει τον Μπεργκ και να συνεργαστούν καλύτερα. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ πέρα από το δεύτερο που πετύχαμε. Η είσοδος του Λέτο γενικότερα διαφοροποίησε όλη τη στρατηγική.

Για κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας αλλά και για εμένα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ντέρμπι. Μέχρι τώρα, σκεφτόμασταν μόνο τον Ατρόμητο. Τώρα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ντέρμπι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα