Ριμπέιρο: «Περήφανος για Σίλβα, θα μιλήσουμε ξανά για παίκτες»

Ριμπέιρο: «Περήφανος για Σίλβα, θα μιλήσουμε ξανά για παίκτες»

Ριμπέιρο: «Περήφανος για Σίλβα, θα μιλήσουμε ξανά για παίκτες»

bet365

Ο Τιάγο Ριμπέιρο μιλάει στο Gazzetta.gr αποκαλύπτοντας το τι έχει συζητήσει με τον Μάρκο Σίλβα και το πότε θα αρχίσουν ξανά κουβέντα για μεταγραφές για τη νέα χρονιά.

Ο ισχυρός άνδρας της Εστορίλ είναι διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με τον Σίλβα. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο ο τεχνικός του Ολυμπιακού για την πορτογαλική αγορά και στον οποίο μιλάει πρώτα απ' όλους. Ο Τιάγο Ριμπέιρο μίλησε στο Gazzetta.gr τόσο για τις συζητήσεις του με τον Μάρκο Σίλβα όσο και για τη νέα χρονιά και τα μεταγραφικά.

«Αρχικά θέλω να σας πω το πόσο υπερήφανος είμαι για τον Σίλβα. Είμαι άλλωστε ο άνθρωπος που τον έκανε προπονητή για να φτάσει στο σήμερα και να γίνει τόσο πετυχημένος εκτός των συνόρων της Πορτογαλίας», μας μετέφερε αρχικά.

«Φυσικά και έχουμε μιλήσει με τον Μάρκο. Κουβεντιάσαμε αφότου πήρε το πρωτάθλημα. Είχα επικοινωνήσει μαζί του για να τον συγχαρώ και με πήρε και εκείνος μετά τηλέφωνο. Δεν έχουμε πει ακόμα τίποτα για παίκτες. Είναι νωρίς ακόμα. Πολύ νωρίς. Τον άκουσα πολύ χαρούμενο και δικαιωμένο για τον τίτλο στην Ελλάδα. Από την άλλη όμως στεναχωρήθηκε πολύ με τα όσα έγιναν στην Τούμπα και το Κύπελλο.

Δεν ήθελε με τίποτα μία τέτοια εξέλιξη. Προβληματίστηκε πολύ με όσα έχουν συμβεί. Μιλήσαμε πολύ γι' αυτό. Δεν περίμενε να συμβούν τέτοια πράγματα και να συναντήσει δυσκολίες που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα και για φέτος και το πως θα τελειώσει η χρονιά και για την επόμενη για τον Ολυμπιακό», μας επισήμανε στην συνέχεια.

Στην συνέχεια εκτίμησε πως «θεωρώ πως από τις αρχές Απριλίου θα αρχίσουμε να μιλάμε ξανά με τον Μάρκο για τη νέα σεζόν. Είναι σαφές πως θα μιλήσουμε ξανά για ποδοσφαιριστές. Για παίκτες και θέσεις που ψάχνει και για ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται. Είναι δεδομένο πως θα στραφεί εκ νέου στην πορτογαλική αγορά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα