Να μειώσει την ψαλίδα, να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα

Gazzetta team
Να μειώσει την ψαλίδα, να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα

bet365

Πανθρακικός και ΠΑΟΚ βρίσκονται αντιμέτωποι στην Κομοτηνή την Κυριακή (6/3), με τους Θρακιώτες να ψάχνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επιθυμεί να κλείσει την ψαλίδα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το έργο του Πανθρακικού σε τι αφορά την παραμονή στην Superleague παραμένει δύσκολο. Οι Θρακιώτες εξακολουθούν να βρίσκονται στο -10 από τη σωτηρία και με τις αγωνιστικές να λιγοστεύουν όλο και περισσότερο, οι βαθμοί αποτελούν επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή η ελπίδα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προσπαθεί μετά τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον βοηθήσει να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, μειώνοντας τη διαφορά ενόψει και των πλέι-οφ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τέσσερις απουσίες και επιστροφή Μεχία

Δίχως τους τραυματίες Μελίσση, Χρήστου και Τζανή, αλλά και τον τιμωρημένο Χασομέρη καταστρώνει τα πλάνα του ο Γιάννης Χατζινικολάου, ενώ υπολογίζεται κανονικά, όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, αναμένεται επιστρέψει ο αμυντικός χαφ από τις Ονδούρες, Αλφρέδο Μεχία.

Έτσι λοιπόν αναμένεται να δούμε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαγεωργίου δεξιά στην άμυνα, τον Πεταυράκη αντί του Χρήστου αριστερά και τους Μπουγαΐδη, Ποτουρίδη στα στόπερ. Στα χαφ προβλέπεται να αγωνιστούν οι Ηλιάδης, Μεχία (θα μείνει στον πάγκο ο Τσιάρας) και μπροστά τους δεξιά ο Χαβίτο, αριστερά ο Μπαϊκαρά και επιτελικός ο Ντιγκινί, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο στο 4-2-3-1 του Πανθρακικού, Ίγκορ.

Χωρίς Τσίμιροτ και Ροντρίγκες

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κομοτηνής, καθώς ο Τσίμιροτ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις, προκειμένου να εκτιμηθεί το πρόβλημά του. Παράλληλα, η επιστροφή του Γκάρι Ροντρίγκες θα αργήσει λίγο ακόμα, καθώς στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και ο Ιγκόρ Τούντορ επέλεξε να μην ρισκάρει την συμμετοχή του.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, πιθανότατα ο Κροάτης τεχνικός θα συνεχίσει να εμπιστεύεται το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς, με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Βίτορ , Χατζηισαΐα και Τζαβέλλα στα στόπερ, τον Λέοβατς στην αριστερή πλευρά και τον Μυστακίδη ή τον Κίτσιου στη δεξιά. Άντονις και Χαρίσης αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους, με τους Σάμπο, Τζιόλη και Κάτσε να διεκδικούν τη θέση του Τσίμιροτ, ενώ ο Πέλκας πιθανότατα θα πλαισιωθεί από τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης, μετά και την τιμωρία του Μακ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανθρακικός (15ος,14 β.) - ΠAOΚ (4ος,38 β.): Κυριακή 6/3 15.00 Novasports 3

Πανθρακικός (4-2-3-1) : Αθανασιάδης-Παπαγεωργίου- Μπουγαΐδης-Ποτουρίδης-Πεταυράκης-Ηλιάδης-Μεχία-Χαβίτο-Μπαϊκαρά-Ντιγκινί-Ιγκόρ

Αποστολή: Τζελέπης, Γιούδας, Ζδάρβος, Ρούσσος, Λαδάκης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Φωτάκης, Ροτζέριο, Βάλτερ,Μουδούρογλου, Νικόλτσης.

Απόντες: Μελίσσης, Χρήστου, Τζανής (τραυματίες), Χασομέρης (τιμωρημένος)

ΠΑΟΚ (3-5-2): Βελλίδης-Βίτορ-Τζαβέλλας- Χατζηισαΐας-Λέοβατς-Μυστακίδης (Κίτσιου)-Χαρίσης-Άντονις-Σάμπο (Τζιόλης-Κάτσε)-Πέλκας-Αθανασιάδης

Αποστολή: Μελίσσας, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Κίτσιου, Κάτσε, Τζιόλης, Κάκκο

Απόντες: Ζάιρο,Μπερμπάτοφ, Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (τραυματίες), Μακ (τιμωρημένος)

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Βοσκάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα