Ιβάνοβιτς: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του να είσαι πρωταθλητής...»

Ιβάνοβιτς: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του να είσαι πρωταθλητής...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ιβάνοβιτς: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του να είσαι πρωταθλητής...»

bet365

Τη δική του εκδοχή, που δεν παύει όμως ν' αποτελεί και παραδοχή, εξέφρασε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς για τα όσα συνέβαιναν στο πρώτο μισό της σεζόν στην Τσέλσι, λέγοντας πως οι «μπλε» λύγισαν στην πίεση που τους ασκήθηκε...

Ο Σέρβος μπακ, βρίσκεται 8 χρόνια στον σύλλογο του Λονδίνου, είναι από αυτούς που μπορούν να μιλήσουν ειλικρινά και να εκφράσουν άποψη για τα τεκταινόμενα και αυτά που είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Daily Mail», έχουν μεγάλη σημασία.

Τα λεγόμενά του, χωρίζονται σε δύο σκέλη. Το ένα, είναι αυτό που θέλει άπαντες στην ομάδα να μην μπορούσαν να δώσουν εξήγηση για τα καταστροφικά αποτελέσματα μέχρι τον Δεκέμβρη και το δεύτερο, έχει να κάνει με τη δική του οπτική γωνία και εκτίμηση των γεγονότων.

Η Premier League στις φλόγες, το Λονδίνο στα… δύο! Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Τότεναμ - Αρσεναλ, και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Δεν είχαμε ιδέα τι γινόταν και γιατί γινόταν όλο αυτό... Κανείς μέσα από τον σύλλογο δεν μπορούσε να καταλάβει. Είχαμε ολοκληρώσει εξαιρετικά την περσινή σεζόν με το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ. Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν... Ο Ζοσέ, μας είχε πει ότι η πιο δύσκολη χρονιά είναι αυτή την οποία ξεκινάς όντας πρωταθλητής γιατί όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να σε νικήσουν. Δεν ξεκινήσαμε καλά και κάπως έτσι χάσαμε το μυαλό μας...

Αυτή η περίοδος των τριών – τεσσάρων μηνών, ήταν μια από τις πιο απογοητευτικές στην καριέρα μου. Δεν μπορούσαμε ν' αντέξουμε την πίεση του να είμαστε πρωταθλητές... Όταν πλέον κατάλαβαν οι αντίπαλοί μας ότι δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσο πέρυσι και είχαμε χάσει έξι – εφτά παιχνίδια, τότε προσπαθούσαν όλοι να το εκμεταλλευτούν...» είπε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα