Αρνητική και η σύζυγος του Βίτορ για παραμονή!

Αρνητική και η σύζυγος του Βίτορ για παραμονή!

Gazzetta team
Αρνητική και η σύζυγος του Βίτορ για παραμονή!

bet365

Ο Μιγκέλ Βίτορ έχει δεχτεί πρόταση από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του παρουσιάζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στο ενδεχόμενο παραμονής.

Η συνεργασία μεταξύ ΠΑΟΚ και Μιγκέλ Βίτορ τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Πορτογάλο αμυντικό, ωστόσο μετά και τα γεγονότα της Τετάρτης (2/2) στον ημιτελικό για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, ο παίκτης φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστός» σε ότι αφορά την παραμονή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», το ίδιο αρνητική φαίνεται πως είναι και η εισήγηση της συζύγου του, η οποία επιθυμεί την επιστροφή της οικογένειας της στην Πορτογαλία και προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως πιέζει και τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα