Στο Κορωπί για προπονητικό κέντρο και ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Στο Κορωπί για προπονητικό κέντρο και ο Πανιώνιος

bet365

Έκταση γης στο Κορωπί είδε ο Νίκος Ζαμάνης, ώστε να τσεκάρει αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εκεί το νέο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου. Μέσο από το Ιράν για Ανσαριφάρντ.

Από το καλοκαίρι του 2013, όταν το «Απήλιον» πέρασε στα χέρια του Παναθηναϊκού, ο Πανιώνιος έχει μείνει χωρίς αθλητικό κέντρο για τις προπονήσεις και την προετοιμασία του συλλόγου. Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» δε σκοπεύουν να φύγουν από το Κορωπί και ο Νίκος Ζαμάνης είδε έκταση γης στην περιοχή για να τσεκάρει αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εκεί το νέο προπονητικό κέντρο των «κυανέρθρων». Μάλιστα, η εν λόγω έκταση βρίσκεται κοντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «πρασίνων».

Μέσο από το Ιράν για Ανσαριφάρντ

Από εκεί και πέρα, τηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης από το Ιράν έχει έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα, τα κατορθώματα του Ιρανού με τη φανέλα των Νεοσμυρνιωτών δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στη χώρα του, και μετά την τελευταία προπόνηση παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο του αφιερώματος που του ετοίμασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα