Κανονικά με ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά με ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης

bet365

Τη στρατιωτική του θητεία ξεκίνησε ο Γιώργος Αθανασιάδης, όμως θα πάρει άδεια και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου για το ματς τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Γιώργο Αθανασιάδη διεξήχθη και η σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν και από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε από την Πέμπτη (3/3) τη στρατιωτική του θητεία, καθώς παρουσιάστηκε στον Αυλώνα.

Ωστόσο, θα λάβει άδεια και θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Γιάννη Χατζηνικολάου για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. Σε αυτό ο στόχος των ακριτών είναι να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση, καθώς το έργο της παραμονής έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, με δεδομένο ότι βρίσκονται στο -10 από τη σωτηρία.

Πάντως, στον πρώτο γύρο οι Θρακιώτες είχαν καταφέρει να κόψουν βαθμούς στον «Δικέφαλο» του Βορρά (3-3 στην Τούμπα) και μένει να δούμε αν θα το πράξουν εκ νέου. Από εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι στους τραυματίες στη σημερινή προπόνηση, με τους Μελίσση, Χρήστου να γυμνάζονται και πάλι ατομικά και τον Τζάνη να συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, τακτική, τελειώματα φάσεων και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, με τον Χατζηνικολάου να κάνει δοκιμές για να καταλήξει στην 11άδα που θα παρατάξει την Κυριακή (6/3).

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (5/3) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε πως το ματς του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής και όχι στις 17:15, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα