Χωρίς Κοζορώνη-Φερφελή ο ΠΑΣ με Παναιτωλικό

Gazzetta team
Χωρίς Κοζορώνη-Φερφελή ο ΠΑΣ με Παναιτωλικό

bet365

Κοζορώνης και Φερφελής δεν είναι στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία δεν είναι ο τιμωρημένος Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης αλλά και ο Δημήτρης Φερφελής, που φαίνεται να μην δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η ομάδα του Γιάννη Πετράκη που υποδέχεται τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες». Η Novibet προσφέρει τη νίκη του ΠΑΣ σε απόδοση 2.10.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Τζημόπουλο, Γαρουφαλιά, Σκόνδρα, Γιάκο, Λίλα, Κούτρη, Μιχαήλ, Ακόστα, Τσουκαλά, Στρούνα, Μανιά, Μπέριο, Πασχαλάκη, Καρανίκα, Ίλιτς, Ναδάλες, Ηλιάδη και Νικολιά.

Έτσι στο 3-5-2 του ο Πετράκης θα έχει τους:

Τερματοφύλακας ο Περιστερίδης, στόπερ οι Σκόνδρας, Τζημόπουλος και Μιχαήλ. Στα άκρα θα είναι οι Στρούνα και Ναδάλες, στο κέντρο οι Λίλα, Τσουκαλάς και Ακόστα, ενώ επιθετικοί θα είναι οι Ίλιτς και Μανιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα