Kαι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα κύριε Κοντονή!

Kαι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα κύριε Κοντονή!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος σχολιάζει την απόφαση του Σταύρου Κοντονή που και τους ικανοποίησε όλους, αλλά και δεν πρόκειται να δώσει λύση στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Πάει το Κυπελλάκι για φέτος, το χάσαμε, μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση της διοργάνωσης, ως απάντηση στα επεισόδια της Τούμπας!

Ηταν όμως, η ενδεδειγμένη κίνηση; Υπάρχει κανείς που ενοχλήθηκε από την απόφαση του Υφυπουργού; Αν καθίσουμε και αναλύσουμε την κατάσταση, απλώς διαπιστώνουμε ότι όλοι έμειναν ικανοποιημένοι, χωρίς να ανοίξει μύτη, ασχέτως αν κάποιοι διαμαρτύρονται με ανακοινώσεις και δηλώσεις...

Ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού μπορεί καταρχήν να υπερηφανεύεται και να δηλώνει σε όσους τον επικρίνουν, ότι βάζοντας λουκέτο στο Κύπελλο, συνεχίζοντας την μάχη κατά της βίας και της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα γνωρίζει πολύ καλά ότι αποφεύγει τα χειρότερα με τη διεξαγωγή ενός τελικού Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο που δεν θα τελείωνε ποτέ και ίσως να μην άρχιζε καν!

Εμφανίζεται μάλιστα με την ανακοίνωση του, να κατηγορεί την ΕΠΟ και τους διαιτητές που έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο της συντριπτικής πλειοψηφίας της φίλαθλης γνώμης, δείχνοντας ότι και αυτός συμφωνεί με όσους πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο βασίλειο του Γουδιού!

Αφήνοντας τον Σταύρο Κοντονή, συνεχίζουμε με τον Ολυμπιακό, που μπορεί να έχασε την πιθανότητα να διεκδικήσει το νταμπλ αλλά θα είναι η μοναδική ομάδα που κατέκτησε τίτλο στην Ελλάδα στην ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16. Επίσης θα έχει να λέει, ότι μέσα σε ένα χρόνο φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός προκαλούν επεισόδια σε ματς που οι ερυθρόλευκοι δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα.

Ούτε ο ΠΑΟΚ γκρινιάζει για την απόφαση Κοντονή, καθώς η θέση του γίνεται πιο εύκολη και δεν θα χρειαστεί να υλοποιήσει την απόφαση που πήρε εν θερμώ ο Σαββίδης και να μην παίξει στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη, γλυτώνοντας μάλιστα την περαιτέρω τιμωρία με αφαίρεση βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της, θα γλυτώσει νέο κράξιμο από τυχόν λάθη διαιτητών στους ημιτελικούς και στον τελικό, ενώ δεν θα χρειαστεί να διοργανώσει έναν τελικό υψηλού κινδύνου που θα έπαιζαν ξύλο από το πρωϊ! Και βρήκε κι έναν λόγο να το παίζει αδικημένη από τον μεγάλο εχθρό της Σταύρο Κοντονή.

Η ΑΕΚ αποφεύγει μία μονομαχία με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θα κρατήσει για φέτος, ότι τον νίκησε στο πρωτάθλημα, ενώ για τις υπόλοιπες ομάδες της Super League, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο γίνεται λιγότερος οδυνηρός, καθώς δεν θα βγει για φέτος Κυπελλούχος!

Ο μοναδικός τελικά που είναι αδικημένος, είναι ο Ατρόμητος, καθώς χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση σε έναν τελικό και να κυνηγήσει το μακρινό όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου. Δεν πάει και κάθε χρόνο σε τελικό...

Οσο για το ουσιαστικό αποτέλεσμα της απόφασης του Σταύρου Κοντονή, είναι μηδέν εις το πηλίκον. Οπως και πέρσι που μπορεί να διεκόπη δύο φορές το πρωτάθλημα, αλλά τα επεισόδια έκαναν ξανά την εμφάνιση τους, στη Λεωφόρο, στο Περιστέρι και στην Τούμπα, το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Με την αφελέστατη και προσχηματική διακοπή του Κυπέλλου, ούτε η αποτυχημένη διοίκηση της ΕΠΟ ξηλώνεται, οι γνωστοί κακοί διαιτητές θα συνεχίσουν να σφυρίζουν και το ίδιο καθεστώς θα παραμείνει κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Λύσεις δεν δίδονται παρά μόνο λαμβάνονται αποφάσεις για τα μάτια του κόσμου, από τον Κοντονή και τη κυβέρνηση, που είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να βγάλουν από το τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος