Επιπρόσθετα μέτρα για το Ηρακλής- Ολυμπιακός

Επιπρόσθετα μέτρα για το Ηρακλής- Ολυμπιακός

Το Σάββατο (5/3) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός, με την Αστυνομία να λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την «ερυθρόλευκη» αποστολή μετά τα γεγονότα της Τούμπας.

Επιπρόσθετα μέτρα για το Ηρακλής- Ολυμπιακός

Η παρουσία της ομάδας του Ολυμπιακού μέσα σε μικρό χρονικό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά και τα επεισόδια στην Τούμπα, έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ο βαθμός επικινδυνότητας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Στις αρχές τις εβδομάδες είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ και την Αστυνομία και το Σάββατο (5/3) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη, όπου θα συζητηθούν αναλυτικά τα μέτρα τάξη του αγώνα. Η Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσανατολίζεται ν' αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

 

Από την στιγμή που θα φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Θεσσαλονίκη, το λεωφορείο που θα μεταφέρει την αποστολή θα μπει μέσα στο αεροδιάδρομο για να παραλάβει τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, αλλά και τα μέλη του Ολυμπιακού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο, στην μετακίνηση τους προς το γήπεδο, αλλά και μετά ως προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

 

Best of internet