Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Οκάν

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Οκάν

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Οκάν

Και την Τσικνοπέμπτη συνέχισε την προετοιμασία της η Ξάνθη με μία πρωινή προπόνηση. Πρόβλημα με Οκάν και μαθητές νηπιαγωγείου στην προπόνηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν προκειμένου να είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17:15) με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής στο Skoda Ξάνθη Arena. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να μεγαλώσει το αήττητο σερί της στα 6 παιχνίδια και να προσθέσει κι άλλους βαθμούς στην συγκομιδή της. Πριν τις ασκήσεις της Πέμπτης υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα καθώς επισκέφθηκε το προπονητήριο της ΠΑΕ το νηπιαγωγείο "Άξιον" με τα μικρά παιδιά να παρακολουθούν ένα μέρος των ασκήσεων. Αναφορικά με τα νέα της προπόνησης, αυτή περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, passing game και τελειώματα φάσεων, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χατζητερζόγλου Οκάν λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Νίκη για να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα ψάχνει η Ξάνθη. Σε απόδοση 2.10 στην Novibet να πάρει η ακριτική ομάδα προβάδισμα από το πρώτο μέρος.

Best of internet