Για το πρώτο βήμα στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Για το πρώτο βήμα στο ΟΑΚΑ

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (19:30, OTE SPORT 3).

Έτοιμη να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση με την ψυχολογία στα ύψη από τα νίκη στα ντέρμπι θέλει να βάλει τις βάσεις από το πρώτο ματς.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ φαίνεται πως έχει καταλήξει στους παίκτες που θα παρατάξει στο γνωστό πλέον 4-3-3, ενώ από την πλευρά του ο Ατρόμητος με οδηγό τη νίκη πριν λίγες ημέρες στο Περιστέρι θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Οι πιθανές συνθέσεις

AEK (4-3-3): Μπαρόχα, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος- Μπαρμπόσα, Βάργκας, Αραβίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-2-3-1): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαριδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιντες- Μπρίτο, Σουμπίνιο, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα