Επιστροφή Μεχία για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή Μεχία για Πανθρακικό

bet365

Την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή συνέχισε ο Πανθρακικός, με τον Μεχία να επανέρχεται στα πλάνα του Χατζηνικολάου.

Αρκετές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Χατζηνικολάου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. Ο τεχνικός των ακριτών δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιάννη Χρήστου, Χρήστου Μελίσση, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και γυμνάστηκαν ατομικά, με τον Χρήστο Τζάνη να συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Επίσης, εκτός για το ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά είναι και ο Δημήτρης Χασομέρης, που έχει συμπληρώσει κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή στην 25η αγωνιστική. Αντίθετα, το ευχάριστο για τον τεχνικό των ακριτών είναι πως επιστρέφει ο Αλφρέδο Μεχία. Ο αμυντικός χαφ από την Ονδούρα εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και είναι ξανά στα πλάνα του προπονητή του, καθώς έχει θέση βασικού στον σύλλογο της Κομοτηνής.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (6/3), περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με χρήση μπάλας, φυσικής κατάστασης, αμυντική και επιθετική τακτική και τελειώματα φάσεων. Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδα το πρωί της Πέμπτης (3/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα