Καθόρλα: «Έτοιμος την 1η Απρίλη»

Καθόρλα: «Έτοιμος την 1η Απρίλη»

Κώστας Ζάλιαρης
Καθόρλα: «Έτοιμος την 1η Απρίλη»

bet365

Θα επιστρέψει Πρωταπριλιά και... δεν θα είναι ψέμα. Ο Σάντι Καθόρλα δήλωσε έκπληκτος από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και τον ήθελαν να χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν...

Αν και ο Βενγκέρ μιλώντας για την κατάσταση του Ισπανού έδειξε να μη γνωρίζει αν τελικά θα τηρηθεί το αρχικό χρονοδιάγραμμα και η εκτίμηση για την επαναφορά του ποδοσφαιριστή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τον Απρίλη, ήρθε ο ίδιος ο Καθόρλα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ναι μεν αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα, κάτι που όμως αποτελεί χρόνιο θέμα στην περίπτωση του συγκεκριμένου, όμως δεν έχει αλλάξει κάτι, τουλάχιστον σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αναφορές του ιατρικού επιτελείου, στην ημερομηνία επιστροφής του.

«Εξεπλάγην από τα δημοσιεύματα που είδα περί αλλαγής στο χρονοδιάγραμμα. Θα επιστρέψω κανονικά την 1η Απρίλη γιατί δουλεύω σκληρά» έγραψε ο Καθόρλα στο twitter.

Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Λεβάντε - Ρεάλ Μαδρίτης και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα