«Καμπάνα» από Στραματσόνι για τις κάρτες

«Καμπάνα» από Στραματσόνι για τις κάρτες

Gazzetta team
«Καμπάνα» από Στραματσόνι για τις κάρτες

bet365

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Ζέκα, Κουτρουμπής, Μέστο και Μαμούτε για τις κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν στα τελευταία ματς, ύστερα από εντολή του Αντρέα Στραματσόνι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Ιταλός τεχνικός εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τα περιστατικά αυτά, αφού δεν δικαιολογεί τα νεύρα των παικτών του να έχουν τέτοια κατάληξη.

Έτσι, με χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ (όσα προβλέπονται απ’ τον εσωτερικό κανονισμό) τιμωρήθηκαν ο Κάρλος Ζέκα, ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Τζιαντομένικο Μέστο για τις κόκκινες κάρτες, όσο και ο Γιούρι Μαμούτε, που μπορεί να μην αποβλήθηκε, αλλά «φλέρταρε» με την κόκκινη όταν κουτούλησε τον Πέλκα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Παράλληλα ο «Στράμα» ξεκαθάρισε σε όλη την ομάδα πως: «από εδώ και πέρα δεν θα δείξω την παραμικρή ανοχή σ΄ αυτό το θέμα. Όποιος βλέπει χαζή κάρτα στο γήπεδο, ακόμη και κίτρινη, θα τιμωρείται όχι μόνο με πρόστιμο, αλλά και αγωνιστικά. Σας έχω πει πολλές φορές πως δεν θέλω να δίνετε αφορμές στους διαιτητές. Δεχόμαστε ένα γκολ και χάνετε το μυαλό σας, εκνευρίζεστε. Κι εσύ Μέστο, και παίρνω ως παράδειγμα εσένα, γιατί η δική σου αποβολή ήταν η τελευταία, χάνεις την ψυχραιμία σου και κάνεις τέτοιο μαρκάρισμα μπροστά στον διαιτητή κι ενώ έχεις ήδη κίτρινη. Έχω πει ότι θέλω να παλεύετε τα ματς ως το τέλος, ανεξαρτήτως του σκορ. Και δεν θα επιτρέψω κάτι τέτοιο στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα