Καμπιάσο: Ο No3 Αργεντινός σε τίτλους!

Καμπιάσο: Ο No3 Αργεντινός σε τίτλους!

Gazzetta team
Καμπιάσο: Ο No3 Αργεντινός σε τίτλους!

bet365

Το πρωτάθλημα που «σφραγίστηκε» με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας ήταν ο 24ος τίτλος στην καριέρα του Εστέμπαν Καμπιάσο, με τον Αργεντινό μέσο των «ερυθρολεύκων» να γίνεται ο τρίτος Αργεντινός ποδοσφαιριστής σε τίτλους.

Με αφορμή την επιτυχία του Ολυμπιακού και του Καμπιάσο, η αργεντινική εφημερίδα «Clarin» έκανε αφιέρωμα στους παίκτες των «αλμπισελέστε» με τους περισσότερους κερδισμένους τίτλους.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται βεβαίως ο Λιονέλ Μέσι, ενώ δεύτερος είναι ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Καμπιάσο βρίσκεται στην τρίτη θέση, μπροστά μάλιστα από παίκτες όπως ο Κάρλος Τέβες και ο Λούτσο Γκονσάλες, που έχουν από 23 τίτλους.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η λίστα των Αργεντινών με τους περισσότερους τίτλους:

Λιονέλ Μέσι (27)

Αλφρέδο Ντι Στέφανο (26)

Εστέμπαν Καμπιάσο (24)

Κάρλος Τέβες (23)

Λούτσο Γκονσάλες (23)

Βάλτερ Σαμουέλ (22)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα