Η τροποποίηση στις τοιχογραφίες στον Ρέντη (pics)

Η τροποποίηση στις τοιχογραφίες στον Ρέντη (pics)

Η τροποποίηση στις τοιχογραφίες στον Ρέντη (pics)

bet365

Ο Νέιθαν Μακρής είναι ο άνθρωπος πίσω από τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του Καραϊσκάκη και του Ρέντη, που θα αλλάξει και τις τοιχογραφίες στο προπονητικό του Ολυμπιακού μετά τον 43ο τίτλο.
Η δουλειά του Νέιθαν Μακρή - που έχει αποσπάσει από παντού τρομερές κριτικές και άκρως θετικά σχόλια- όμως δεν σταματάει. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τροποποίηση που πρέπει να κάνει στην τοιχογραφία στον Ρέντη για να γίνει το Νο42 στα πρωταθλήματα 43. Δείτε εδώ τις εξαιρετικές τοιχογραφίες από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού (σ.σ. είναι από το προσωπικό προφίλ του Νέιθαν στο Facebook) αλλά και καρέ καρέ το πως φτιάχτηκαν. Στον Μακρή πήρε μία εβδομάδα για να τις φτιάξει. Δείτε και στην Gallery ορισμένες φωτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα