Πανθρακικός: «Δεν πέταξε τη φανέλα ο Αθανασιάδης»

Νίκος Τσιώκος
Πανθρακικός: «Δεν πέταξε τη φανέλα ο Αθανασιάδης»

bet365

Ο Πανθρακικός ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Γιώργο Αθανασιάδη τονίζοντας ότι ποτέ δεν πέταξε τη φανέλα στους φιλάθλους του συλλόγου.

Μια... ανάσα από τον υποβιβασμό στη Football League βρίσκεται ο Πανθρακικός και η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον έφερε ακόμα πιο κοντά στη δεύτερη κατηγορία. Έτσι, στην Κομοτηνή υπάρχει και γκρίνια, αφού οι φίλαθλοι του συλλόγου βλέπουν να μην επιτυγχάνεται ο στόχος της παραμονής. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα με τον «Άγιαξ», οι παίκτες δέχτηκαν έντονη κριτική για την εικόνα που παρουσιάζουν.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην πόλη της Θράκης, αυτός που άκουσε τα περισσότερα ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και το καλοκαίρι θα... μετακομίσει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα. Επίσης, ειπώθηκε ότι ο 22χρονος γκολκίπερ έβγαλε τη φανέλα του και την πέταξε στους οπαδούς, κάτι που διαψεύδεται από τους ακρίτες μέσω της σελίδας τους στο facebook.

«Προς αποφυγήν περαιτέρω παρεξηγήσεων και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής. Ο Γιώργος είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη της ομάδας μας και η προσφορά του και το ήθος του δε χρίζουν αποδείξεως.

Έπειτα από ένα άσχημο αποτέλεσμα και με τη συναισθηματική φόρτιση που δικαιολογημένα είναι πιο έντονη σε τέτοιες στιγμές, ναι μεν κακώς ασχολήθηκε με την κριτική των φιλάθλων μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πέταξε τη φανέλα την οποία σέβεται και τιμά, την έβγαλε απλά αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια με σκυμμένο το κεφάλι.

Καλές και κακές στιγμές όλοι μας έχουμε, όμως ειδικά στα δύσκολα η οικογένειά μας χρειάζεται να μένει ενωμένη!», αναφέρει το ποστ που ανέβηκε την Τρίτη (1/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα