Κασάμι: «Η πιο καλή κίνηση για μένα ο Ολυμπιακός»!

Κασάμι: «Η πιο καλή κίνηση για μένα ο Ολυμπιακός»!

Κασάμι: «Η πιο καλή κίνηση για μένα ο Ολυμπιακός»!

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε στην Ελβετία για τον 43ο τίτλο του Ολυμπιακού, την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.
Μιλώντας στο 20min.ch o Κασάμι είπε για:
Το εάν είναι κουρασμένος από το... πάρτι μετά την κατάκτηση του τίτλου: «σ.σ. γέλια) Ποιο πάρτι; Την Τετάρτη παίζουμε ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς».
Τις διακρίσεις του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και το πόσο συχνά ακούει το «μόνο στην Ελλάδα;»: Ο τίτλος είναι τίτλος και πρέπει να τον κερδίσεις. Δεν έχει σημασία σε ποια χώρα. Στην Ελβετία συμβαίνει το ίδιο. Η Βασιλεία έχει πάρει τα έξι τελευταία πρωταθλήματα και πάει για το έβδομο. Ξέρω ότι πολλοί σκέφτονται πως στην Ελλάδα είναι εύκολο να πάρεις τίτλους, όμως δεν είναι έτσι. Με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, υπάρχει ανταγωνισμός. Ειδικά στα ντέρμπι, στα οποία οι οπαδοί απαιτούν μόνο νίκες.
Το γεγονός πως με έξι αγωνιστικές να απομένουν στο πρωτάθλημα και την ΑΕΚ 18 βαθμούς πίσω ο Ολυμπιακός έχει... κλειδώσει τον τίλο: «Ναι, έτσι είναι. Οι οπαδοί πάντα φωνάζουν όταν χάνουμε ένα ντέρμπι».
Την φωτοβολίδα που τον είχε χτυπήσει και την επιλογή του Ολυμπιακού: «Όταν έφτασα εδώ από την Premier League, έπαθα... πολιτισμικό σοκ. Δεν ήταν εύκολο. Όμως όλοι στον Ολυμπιακό έχουμε επενδύσει πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να έχουμε επιτυχίες και να διαφημίζουμε το όνομα του συλλόγου στην Ευρώπη. Φέτος κάναμε καλή δουλειά στο Champions League αλλά δυστυχώς αποκλειστήκαμε από την συνέχεια των ομίλων παρότι πήραμε 9 βαθμούς. Όλα αυτά που περιγράφετε όμως δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και δεν έχουν θέση στα γήπεδα».
Το εάν θεωρεί ένα βήμα πίσω στην καριέρα του την μεταγραφή του στην Ελλάδα: «Αν κάποιος το θεωρεί βήμα προς τα πίσω, εγώ δεν μπορώ να του αλλάξω γνώμη. Θεωρώ ότι ήταν καλή κίνηση για μένα. Παίζω συχνά, ειδικά στο Champions League και έχω παίξει δίπλα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Καμπιάσο, ο Αμπιντάλ και ο Αφελάι. Έχω μάθει πολλά και έχω συλλέξει πολλές εμπειρίες. Στο ξεκίνημά της η καριέρα μου είχε πολλές αλλαγές, όμως τώρα έχω βρει σταθερότητα και μπορώ να βελτιώνομαι».
Τον Κριστιάν Καρεμπέ: «Ο Κριστιάν έπαιξε μεγάλο ρόλο για να έρθω στην Ελλάδα. Μιλάμε συχνά και με βοηθάει σε πάρα πράγματα, κυρίως στο πως μπορώ να βελτιωθώ. Επίσης βρέθηκε αμέσως δίπλα μου για να με στηρίξει όταν συνέβη το περιστατικό με τη φωτοβολίδα. Και ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να ζητήσω τη βοήθειά του όταν αυτή αφορά στο μέλλον μου».
Το συμβόλαιό του και το πόσο βλέπει να μένει στην ομάδα: «Έχω παίξει σε 60 ματς -εγχώρια και διεθνή- και αισθάνομαι άνετα στην Αθήνα. Όμως το όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Αγγλία. Θα δούμε. Πρώτα από όλα, ελπίζω να είμαι σε θέση να παίξω στο Euro το καλοκαίρι, το οποίο θα είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα. Τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσω όταν έρθει η ώρα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα