Θα μασήσουν ο Παππάς κι οι βοηθοί του;

Θα μασήσουν ο Παππάς κι οι βοηθοί του;

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για δύο ερωτηματικά πριν τον αγώνα της Τούμπας.

Ο προπονητής ζητάει να μην δει διαιτησία σαν αγώνα…ευρωπαϊκό της περασμένης Πέμπτης (μήπως θέλει σαν της προπερασμένης Πέμπτης, όπου ήταν πατριωτάκι του, ο Μπέμπεκ;).

Η αρθρογραφία από τη Θεσσαλονίκη είναι στην ίδια κατεύθυνση. Ο κακός Παππάς κι οι κακοί επόπτες μπλα μπλα μπλα (κι ο μόνος καλός διαιτητής είναι ο Σιδηρόπουλος).

Και προσέξτε, μιλάμε για διαιτητή που εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια έχει παίξει 7 φορές τον Ολυμπιακό κι ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα, δηλαδή αποτελέσματα όχι πρωταθλήτριας ομάδας, αλλά ομάδας γύρω στην 4η με 5η θέση της βαθμολογίας!

Τέλος πάντων, το ερώτημα είναι απλό: θα μασήσουν ο Παππάς κι οι βοηθοί του στην Τούμπα; Θα το δούμε αύριο, με την ελπίδα απόδοσης δικαιοσύνης, με τα όποια ανθρώπινα λάθη μπορεί να γίνουν.

Αυτό, όμως, το ερώτημα θα απαντηθεί.

Το ερώτημα που πραγματικά δεν μπορεί να απαντηθεί είναι τι νόημα μπορεί να έχουν οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη, που «κοιμάται κι ονειρεύεται να καταστρέψει το σύστημα και να διαλύσει το αθηναϊκό κατεστημένο» και που «δεν θέλει εξαγορασμένους τίτλους»).

Δηλώσεις 48 ώρες πριν από ένα ντέρμπι Κυπέλλου, στο ίδιο γήπεδο στο οποίο στο τελευταίο παιχνίδι των ίδιων αντιπάλων είχαν τέτοια συμπεριφορά οι οπαδοί της ομάδας του, που είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και αποκλεισμό της έδρας της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.