Μπάρκας: «Γιατί να μην νικήσουμε ξανά την ΑΕΚ;»

Gazzetta team
Μπάρκας: «Γιατί να μην νικήσουμε ξανά την ΑΕΚ;»

bet365

Ετοιμος να νικήσει την ΑΕΚ ξανά δηλώνει ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στο εξωτερικό.

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Βασίλης Μπάρκας εκφράζει την πεποίθηση ότι ο Ατρόνητος μπορεί ξανά να νικήσει την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα είπε στο «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για το αν πίστευε ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει βασικός με τη φανέλα του Ατρόμητου: «Ήταν κάποιος απ’ τους στόχους μου και δούλεψα πολύ γι’ αυτό. Ήθελα να δείξω τι αξίζω για να πάρω και θέση βασικού. Έγινε κι αυτό, οπότε συνεχίζουμε. Είμαι δέκα χρόνια στον Ατρόμητο, πέρασα απ’ όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και περίμενα την ευκαιρία μου».

Για το ενδιαφέρον που έχει δείξει στο πρόσωπό του ο Μίχαελ Σκίμπε για την Εθνική: «Ακούω αρκετά και περιμένω. Είμαι στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων, σίγουρα στόχος μου είναι να παίξω και στην Εθνική ανδρών».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος να καθιερωθεί στην 11άδα του Ατρόμητου: «Αν δεν αισθανόμουν έτοιμος, δεν θα ήμουν ούτε στον πάγκο. Ο τερματοφύλακας θέλει εμπειρίες. Σιγά-σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι θα έρθουν όλα».

Για τον κόσμο του Ατρόμητου: «Δεν θα έλεγα ότι είναι απαιτητικός. Έμαθε να βλέπει ψηλά τον Ατρόμητο και έτσι πρέπει να είναι. Φέτος δεν είναι απ’ τις καλύτερες χρονιές μας. Θέλουμε να πάμε καλά στο Κύπελλο, να πάμε στον τελικό και, γιατί όχι, να το σηκώσουμε».

Για τον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι ματς που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Είναι δύο ματς, ο καλύτερος να περάσει. Νικήσαμε την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Γιατί να μην το ξανακάνουμε».

Για την πρόσφατη νίκη επί της ΑΕΚ: «Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, ήμασταν αρκετά καλοί. Σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Δεν είχαμε κάτι συγκεκριμένο να προσέξουμε. Θα παίξουμε δύο ματς, με απόλυτη συγκέντρωση και πάθος, για να περάσουμε».

Για το αν σκέφτεται το εξωτερικό: «Στόχος μου είναι το εξωτερικό, το σκέφτομαι από μικρός. Θέλω να πάω έτοιμος. Δεν θέλω να πάω και να επιστρέψω σε ένα χρόνο. Θέλω να πάω και να μείνω»

Για τον φετινό Ατρόμητο: «Δώσαμε βάση στην Ευρώπη και περάσαμε στην επόμενη φάση. Δεν ξέρω αν έγινε η καλύτερη προετοιμασία για το πρωτάθλημα. Ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα και μας έριξαν την ψυχολογία. Η έλευση του Τραϊανού Δέλλα το άλλαξε αυτό. Τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει όπως τα περιμέναμε, αλλά σιγά-σιγά φτιάχνει η ομάδα και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα