Μπουονανότε: «Έτοιμος όποτε χρειαστεί»

Gazzetta team
Μπουονανότε: «Έτοιμος όποτε χρειαστεί»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε τόνισε ότι είναι πάντα έτοιμος να μπει και να βοηθήσει την ΑΕΚ όταν του δοθεί η ευκαιρία.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε μπορεί να μην βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ αλλά ο ίδιος δηλώνει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να μπει και να βοηθήσει την Ένωση. Ο Αργεντινός άσος μίλησε στο match programe του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπουονανότε:

«Είμαι ικανοποιημένος εδώ, είμαι χαρούμενος με την παρουσία μου και είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα της ΑΕΚ. Σίγουρα στη διάρκεια μίας ολόκληρης σεζόν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει τα πάνω και τα κάτω του, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο. Από εκεί και πέρα, τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα δεν έχω πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά είμαι έτοιμος μόλις μου δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή μου να την αξιοποιήσω και για εμένα αλλά και για το καλό της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα