Για τα λεφτά στην Κίνα ο Λαβέτσι

Κώστας Ζάλιαρης
Για τα λεφτά στην Κίνα ο Λαβέτσι

bet365

Προς τιμήν του, ο Εζέκιελ Λαβέτσι παραδέχθηκε ότι τα χρήματα που του πρόσφεραν οι Κινέζοι για να παίξει στη Xebei China Fortune ήταν αρκετά πιο δελεαστικά από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετακόμισε στην Κίνα όπου θα λάβει περί τα 30 εκατ.ευρώ για παρουσία δύο ετών στην ομάδα, όντας ακόμα ένας από αυτούς που έκαναν το βήμα στην Άπω Ανατολή από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στο «Canal+» της Γαλλίας, δεν έκρυψε πως το μεγαλύτερο δέλεαρ για την απόφαση που πήρε ήταν το οικονομικό σκέλος, αν και προσπάθησε να το... μετριάσει κάνοντας λόγο για ενδιαφέρουσα κουλτούρα στην Κίνα και νέα πρόκληση που τον ενθουσίασε.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Νόριτς - Τσέλσι και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Θα μπορούσα να έχω πάει στην Ίντερ, την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... Πήρα όμως την απόφαση να παίξω στην Κίνα. Είμαι σίγουρος ότι θ' αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις εκεί και ότι πήρα μια πολύ σημαντική απόφαση. Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και το οικονομικό κομμάτι. Με ενθουσιάζει η κουλτούρα των Κινέζων και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα πρόκληση» δήλωσε ειλικρινά ο Λαβέτσι.

 

Τελευταία Νέα