Δέλλας: «Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα»

Δέλλας: «Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα»

Gazzetta team
Δέλλας: «Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Τραϊάνός Δέλλας, μετά την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στον Ηρακλή.

Ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι τον Ηρακλή με 1-0, χάρη σε τέρμα του Λε Ταλέκ, με τον Τραϊανό Δέλλα να δηλώνει χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια νίκη που την χρειαζόμασταν. Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα. Το σκορ μας αδικεί. Αλλά ο στόχος επετεύχθη πήραμε το τρίποντο και παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του κυπέλλου. Η εβδομάδα είναι δύσκολη με τρία παιχνίδια απαιτητικά.

»Έχουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αφού τελειώσαμε αυτό καλά όπως θέλαμε συγκεντρωνόμαστε σε αυτό της Πέμπτης. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και εύχομαι να κρατήσουμε την εικόνα αυτή και για τα επόμενα παιχνίδια».

»Θεωρώ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν είχαμε το εύκολο γκολ. Θα είχαμε άλλη ψυχολογία και περισσότερους βαθμούς. Εγώ πάντα ψάχνω βελτίωση και πάντα θα κοιτάω πως θα γίνουμε καλύτεροι. Κρατάω τη θέληση των παιδιών».

»Η βαθμολογία έτσι όπως είναι νομίζω με δυο νίκες φτάνεις κοντά στην πεντάδα. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί αν κάνουμε μακροπρόσθεσμους στόχους δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Έχουμε την πρόκληση του κυπέλλου και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα