Εκτίει με ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης

bet365

Στο ματς της 27ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών ο Αναστασιάδης. Χάνει Ξάνθη στα Πηγάδια ο Ελλακόπουλος.

Τις υπηρεσίες δύο παικτών του θα στερηθεί στα επόμενα ματς ο Νίκος Καραγεωργίου, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες. Συγκεκριμένα, οι Ανέστης Αναστασιάδης και Εμιλιάνο Ελλακόπουλος συμπλήρωσαν τις τέσσερις κίτρινες στο πρωτάθλημα και η τεχνική ηγεσία αποφάσισε σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους.

Ο αρχηγός του συλλόγου της Μυτιλήνης, που είναι βασικός κι αναντικατάστατος και δε χάνει ούτε αγώνα, θα μείνει εκτός για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο ομογενής από την Αργεντινή θα χάσει αυτή της επόμενης με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα