Ξανά στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σίλβα

Ξανά στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σίλβα

bet365

Ο ατζέντης του Μάρκο Σίλβα ήταν ξανά στην Ελλάδα, βρέθηκε στο πλευρό του Ίβηρα τεχνικού στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια και είχε την ευκαιρία να δει και πάλι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Κάρλος Γκονσάλβες είναι ένας μάνατζερ που κάνει διαρκώς ταξίδια στην Ελλάδα και ειδικά για έναν πολύ αγαπημένο του προπονητή, τον Μάρκο Σίλβα. Τον οποίο έχει συνέχεια από κοντά.

Ο ατζέντης του βρέθηκε στην χώρα μας και την Κυριακή για την πρόωρη φιέστα των Πειραιωτών. Ήταν μαζί με τον Σίλβα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, βγήκαν φωτογραφίες, τα είπε μαζί του και ενώ είχε την ευκαιρία να δει και πάλι με τους ανθρώπους του συλλόγου στο πλαίσιο του αγώνα με τη Βέροια.

Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε σε μία περίοδο προεργασίας για τη νέα σεζόν. Επαφές για την συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά έχουν γίνει και θα υπάρξει και συνέχεια. Και φυσικά το θέμα παραμένει ακόμα ανοιχτό, όπως σας έχουμε μεταφέρει από το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα