Απορίες για τον Κασναφέρη από Παναιτωλικό!

Gazzetta team
Απορίες για τον Κασναφέρη από Παναιτωλικό!

bet365

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ξάνθη για τον Γιάννη Ματζουράκη, δεν ήταν το μόνο γεγονός από το πλούσιο... τρίτο ημίχρονο που παίχτηκε μετά την λήξη του αγώνα των Ακριτών με τον Παναιτωλικό. Μια υβριστική ατάκα έχει... γεμίσει απορίες τους ανθρώπους του Αγρινιώτικου συλλόγου.

Μέχρι την αίθουσα τύπου του γηπέδου του Παναιτωλικού, ακούγονταν αρκετή ώρα μετά την λήξη του αγώνα, οι φωνές από την έντονη λογομαχία που είχαν ο γενικός αρχηγός των γηπεδούχων, Μάκης Μπελεβώνης με τον team manager της Ξάνθης και πρώην διαιτητή Γιώργο Κασναφέρη. Η αρχή έγινε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα, όπου οι άνθρωποι των γηπεδούχων έχοντας τα παράπονα από τον Δημητρόπουλο και τον βοηθό του Δίπλαρη για την φάση του πρώτου γκολ της Ξάνθης, άκουγαν τον Κασναφέρη να λέει τα... δικά του.

Τότε αυτόπτες μάρτυρες ακούσαν την ατάκα «άντε ρε πήγαινε μέσα (σ.σ στα αποδυτήρια). Λαμόγιο, που όπου πας σε βρίζει όλη η Ελλάδα» και το επεισόδιο πριν πάρει έκταση, σταμάτησε εκεί. Με την λήξη του ματς κι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εντός αγωνιστικού χώρου υπήρξε η... άγρια ομορφιά που θαύμασαν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, είχαμε την συνέχεια.

Την ώρα που οι δημοσιογράφοι ήταν στις θέσεις τους για την συνέντευξη τύπου άκουσαν (και στην συνέχεια έμαθαν και σε ποιον ανήκει η φράση) δυνατά κάποιον να φωνάζει «Αφού είμαι λαμόγιο, όπου σας βρίσκω θα σας γ...ω από δω και πέρα». Τελικά το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά όλο αυτό... γέννησε στους ανθρώπους του Παναιτωλικού μια σειρά από ερωτήματα.

Με ψυχραιμία την επομένη του αγώνα κι αφού συζητούσαν για το συγκεκριμένο θέμα τόνιζαν: «Πως είναι δυνατό να έχει η Ξάνθη στο δυναμικό της τον Κασναφέρη που όλη η Ελλάδα ξέρει τι έχει υπηρετήσει; Μια ομάδα πρότυπο, που ως επαρχιακή που είναι, μας αρέσει να πηγαίνει καλά διαθέτει έναν τύπο που με ύφος τέτοιο λέει τέτοια πράγματα. Από που αντλεί άραγε αυτή την δύναμη;». Φυσικά απαντήσεις δεν περιμένουν να πάρουν στο Αγρίνιο. Ίσως την... πήραν με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ακριτική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα