Ο Πανιώνιος διατήρησε ζωντανό τον Αστέρα στη μάχη της 5άδας

Νίκος Τσιώκος
Ο Πανιώνιος διατήρησε ζωντανό τον Αστέρα στη μάχη της 5άδας

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως η ήττα του Πανιωνίου από τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη διατήρησε τους Αρκάδες ζωντανούς στη μάχη της 5άδας.

Έξι αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας και η μάχη για την είσοδο στην πεντάδα και στα πλέι οφ έχει συνέχεια. Για να προλάβουμε, βέβαια, και όσους... προτρέχουν, δεν ασχολούμαστε με το αν κάποια από τις τρεις ομάδες που μάχονται για να είναι στις πέντε πρώτες θέσεις λάβει ή όχι άδεια, αλλά εστιάζουμε στη μάχη που δίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών.

Με το πέρας, λοιπόν, της 24ης αγωνιστικής, κάθε σενάριο είναι πιθανό, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο κερδισμένος. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά κέρδισε 2-0 τον Αστέρα στην Τούμπα και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς. Όσο για τους Αρκάδες, παρά την ήττα του, παρέμεινε στο... κόλπο, αφού απώλεσε βαθμούς και ο Πανιώνιος, που ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη με το ίδιο σκορ.

Βέβαια, οι Τριπολιτσιώτες έχουν... αγκάθι στην πλάτη τους το πρόγραμμα... φωτιά, καθώς έχουν να παίξουν με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αν και τα τρία προαναφερθέντα ματς είναι όλα εντός έδρας, ενώ έχουν και... εξόδους σε Καυτανζόγλειο (με Ηρακλή) και Περιστέρι (Ατρόμητος).

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι Πανιώνιος και ΠΑΟΚ έχουν να παίξουν μεταξύ τους, αλλά αυτό θα γίνει στη Νέα Σμύρνη την 28η αγωνιστική και μέχρι τότε είναι πιθανό να έχουν κριθεί πολλά.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Φιορεντίνα με τη Νάπολι.

Η βαθμολογία των τριών

ΠΑΟΚ 38

Πανιώνιος 36

Αστέρας Τρίπολης 33

Το υπόλοιπο πρόγραμμά τους

25η αγωνιστική

Πλατανιάς-Πανιώνιος

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

26η αγωνιστική

Πανιώνιος-Σκόντα Ξάνθη

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

27η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-Καλλονή

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

28η αγωνιστική

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης

29η αγωνιστική

ΑΕΚ-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

30ή αγωνιστική

Πανιώνιος-Ατρόμητος

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα