Καθόλος στο gazzetta.gr: «Έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ ο Τέρι Αντόνις»

Καθόλος στο gazzetta.gr: «Έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ ο Τέρι Αντόνις»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καθόλος στο gazzetta.gr: «Έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ ο Τέρι Αντόνις»

bet365

Ο μέντορας του Τέρι Αντόνις, Πίτερ Καθόλος εξηγεί στο gazzetta.gr πως ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός θα κάνει την διαφορά με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα.

Ο Πίτερ Καθόλος, πρώην παίκτης της Λάρισας, αλλά και κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Αυστραλίας το 1982 ήταν εκείνος που είχε διαγνώσει το σπουδαίο ταλέντο του Τέρι Αντόνις από την εποχή που ο μέσος της ΠΑΟΚ έβαζε τα θεμέλια της επαγγελματικής του καριέρας στη Σίντνεϊ Ολύμπικ, αλλά και στους Μαρκόνι Στάλιονς.

Ο Καθόλος, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο είχε εκφραστεί προ πολλού με κολακευτικά σχόλια για τον πρώην παίκτης της Σίντνεϊ FC.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής ήταν εκείνος που καθοδήγησε άρτια τον Τέρι Αντόνις, αποτελώντας ουσιαστικά τον μέντορα του.

Ο 22χρονος άσος έφτασε μέχρι την Εθνική Αυστραλίας, ενώ πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Έπειτα από αρκετούς μήνες, όπου ο Αντόνις ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς έλαβε τελικά το «βάπτισμα του πυρός» από τον Τούντορ παίζοντας ως αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το περασμένο Σάββατο, ο Αντόνις χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

«Ο Τέρι έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έκανε λάθη και είχε σωστές μεταβιβάσεις, ενώ είχε αρκετές προσπάθειες για γκολ. Δούλεψε πολύ σκληρά στην άμυνα, ενώ υποστήριξε την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε λόγω του γεγονός πως δεν είχε χρόνο συμμετοχής στα πόδια του. Για πρώτο ματς βασικός ήταν πολύ καλός και οι οπαδοί εκτίμησαν την προσπάθεια που έκανε», τονίζει ο Πίτερ Καθόλος στο gazzetta.gr. Πως όμως περιγράφει ο πρώην παίκτης της Λάρισας τον μέσο του ΠΑΟΚ;

«Ο προπονητής του θα πρέπει να είναι χαρούμενος με την εμφάνιση του γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που βοηθάει την επίθεση αλλά και την άμυνα. Είναι ένας box to box ποδοσφαιριστής! Ολοκληρωμένος παίκτης που τα δίνει όλα για την ομάδα δίχως να παραπονιέται. Αυτό που πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί από τον Τέρι είναι αυτό για το οποίο είναι προετοιμασμένος να προσφέρει. Θα τα δώσει όλα για την ομάδα του».

Ο Καθόλος θεωρεί πως ο Τέρι Αντόνις έχει πολλά να δώσει στον ΠΑΟΚ.

«Τον γνωρίζω καλά. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα μαζί με τον πατέρα του. Του έστειλα τα συγχαρητήρια μου. Του είπα να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, να έχει υπομονή και να πιστεύει στον εαυτό του.

Θεωρώ πως μπορεί να δώσει νέα διάσταση με το παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο του πόδια και να πετύχει γκολ. Είναι ένας σπουδαίος ομαδικός παίκτης!

Έχει ισχυρή προσωπικότητα και σπουδαίο χαρακτήρα, επαναλαμβάνω έχει να δώσει πολλά ως ποδοσφαιριστής».

Όπως υποστηρίζει ο άλλοτε διεθνής με την Αυστραλίας, είναι θέμα χρόνου ο Αντόνις συνεπικουρούμενος από τον Τσίμιροτ να κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ.

«Όταν θα προσαρμοστεί είμαι βέβαιος πως θα ξεχωρίζει στο πλευρό του Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή. Πιστεύω πως ο Τζιόλης είναι σπουδαίος παίκτης, όμως ταιριάζει περισσότερο σε πιο αμυντικό ρόλο, αφού δεν έχει τα πόδια νεότερων παικτών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα