Αντόνις: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

Αντόνις: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Αντόνις: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Τέρι Αντόνις μιλάει για την εμπειρία, που βιώνει εδώ και επτά μήνες στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ομογενής από την Αυστραλία ποδοσφαιριστής, αρχίζει και παίρνει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο ξεκίνημα της περιόδου. Με αφορμή την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ μίλησε σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας και είπε:.

Για την συμμετοχή του στη βασική 11άδα:

«Είναι ωραίο που επιλέχθηκα στη βασική 11άδα και αγωνίστηκα εκπροσωπώντας την ομάδα. Προπονήθηκα σκληρά γι’ αυτό και όταν μπήκα αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, στο 84΄ ήταν ένα συναρπαστικό συναίσθημα…»

Για την παρουσία του στην ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Βρίσκομαι σε μία τεράστια ελληνική ομάδα, η οποία συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καθημερινά μαθαίνω πολλά πράγματα και βελτιώνομαι από τις προπονήσεις και τον τρόπο που δουλεύουμε».

Για τους τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω στο ξεκίνημα της χρονιάς:

«Όλα αυτά βρίσκονται πίσω, στο παρελθόν. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και πολλά οφείλω στον Ιταλό προπονητή φυσικής κατάστασης που έχουμε στον ΠΑΟΚ (Πάολο Αρτίκο), ο οποίος δούλεψε πολύ μαζί μου για να με βοηθήσει. Βέβαια όπως όλοι ξέρουμε, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν σε μία στιγμή. Χρειάζεσαι και τύχη και εγώ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή».

Για τη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Τούντορ στη μεσαία γραμμή και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να παίξω και να προσφέρω αλλά και να μάθω πράγματα. Πάντα η εξέλιξη και η βελτίωση απαιτούν χρόνο. Παίρνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει στόχους του. Έχουμε μία καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σπουδαίο για μένα να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και να παίζω σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα