Συμπαράσταση από την Παλαιστίνη στην Θύρα 13 (pics)

Νίκος Ρόλλας
Συμπαράσταση από την Παλαιστίνη στην Θύρα 13 (pics)

bet365

Η ομάδα και οι οπαδοί της Rafah Khadamat στο πλευρό των οπαδών του Παναθηναϊκού για το λουκέτο στις θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου.

Οπαδοί από όλα τα σημεία του κόσμου έχουν εκφράσει την συμπαράστασή τους στην Θύρα 13 για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να βάλει λουκέτο στο «πέταλο» της Λεωφόρου.

Το τελευταίο μήνυμα όμως έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς προέρχεται από μία ταλαιπωρημένη εδώ και πολλά χρόνια χώρα, την Παλαιστίνη.

Η ομάδα και οι οπαδοί της Rafah Khadamat στο τελευταίο τους παιχνίδι σήκωσαν πανό υπέρ των«πράσινων», στέλνοντας μέσω mail και ένα μήνυμα συμπαράσταση...

«Αδέρφια μας Έλληνες,αδέρφια μας οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μάθαμε με λύπη ότι σας έδιωξαν από τη "γη σας",την ένδοξη Θύρα 13,επειδή δε σκυβετε το κεφάλι και αντιστέκεστε.

Μάθαμε ότι η αστυνομία σας εμποδίζει να γυρίσετε στη γη σας και αυτό μας θυμίζει αυτό που διαπράττει η σιωνιστική κατοχή στην Παλαιστίνη εμποδίζοντας τον πρόσφυγα λαό μας να επιστρέψει στη γη του.

Ξέρουμε πώς νιώθετε. Το ζούμε 68 χρόνια τώρα σε πιο έντονο βαθμό. Ξέρουμε όμως ότι η Θύρα 13 έχει σταθεί στο πλάι μας όποτε βρέθηκε απέναντι σε ισραηλινή ομάδα και σας ευχαριστούμε.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως επειδή είμαστε εγκλωβισμένοι. Να ξέρετε ότι στεκόμαστε με σας με τις σκέψεις μας και με τη καρδιά μας»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα