Σκάουτερ και από την Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ

Σκάουτερ και από την Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Σκάουτερ και από την Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ

bet365

Το ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα, με πλήθος σκάουτερ να δίνουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ και την εκπροσώπηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.

Όπως αναμενόταν, το ντέρμπι της Κυριακής (28/2) μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ευρώπη, οι οποίες θέλησαν να έχουν «μάτια» στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν περιπτώσεις παικτών και από τις δύο ομάδες.

Πέρα από την παρουσία της Γκενκ σε ακόμα ένα παιχνίδι, έτσι ώστε να «τσεκάρει» τους Σιμόες και Γιόχανσον που έχει στη λίστα εδώ και καιρό, εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία εκπροσώπου του τμήματος σκάουτιγνκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αγγλική ομάδα ζήτησε να παραβρεθεί στο ΟΑΚΑ, όπως και συνέβη, δίχως όμως να είναι γνωστό ποιοι παίκτες βρίσκονταν υπό παρακολούθηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα