Μολέδο: «Παίξαμε καλά, στις λεπτομέρειες η ΑΕΚ»

Μολέδο: «Παίξαμε καλά, στις λεπτομέρειες η ΑΕΚ»

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, τα έδωσε όλα σύμφωνα με τον Μολέδο, όμως το παιχνίδι κρίθηκε σε μία φάση της ΑΕΚ...

Μολέδο: «Παίξαμε καλά, στις λεπτομέρειες η ΑΕΚ»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δύσκολος αγώνας, ήταν ένα ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες παίξανε καλά, ήταν δυνατός αγώνας, το γκολ ήρθε από μια στημένη φάση. Παίξαμε καλά, αλλά τα πράγματα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ήρθε αυτή η ήττα».

Για την δική του παρουσία: «Είχα δύο ευκαιρίες με κεφαλιά και στο τέλος του παιχνιδιού προωθήθηκα με σκοπό να φτάσουμε στην ισοφάριση, αλλά αυτή δεν ήρθε».

Για την συνέχεια: «Δουλεύουμε σκληρά, η ομάδα ανεβαίνει, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Κυνηγήσαμε το γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε».

Για το γκολ του Βάργκας: «Είμαι στεναχωρημένος για την ήττα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα».

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Είμαι λίγο καιρό στην Ελλάδα, αλλά συνεχίζω την σκληρή δουλειά, κάνω τα πάντα για να βελτιωθώ έχω προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό και προσπαθώ να τα πηγαίνω όλο και καλύτερα».

Για τα πλέι οφ: «Η ομάδα αναπτύσσεται, δουλεύει, έχουν έρθει νέοι παίκτες που θέλουν τον χρόνο τους, αλλά η ομάδα όλο και ένα εξελίσσεται και θα είναι έτοιμη στα πλέι οφ».

Best of internet