Έστησαν... πάρτι στο γήπεδο για το 43! (vid & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Έστησαν... πάρτι στο γήπεδο για το 43! (vid & pics)

bet365

Το ματς με τη Βέροια έληξε και το... πάρτι στο Φάληρο ξεκίνησε με τα "Όλε" στην κερκίδα, την αποθέωση και τα συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Το περίμεναν πως και πως. Και οι... παλιοί και οι νέοι. Το 43ο πρωτάθλημα είχε την δική του αξία και σημασία. Και φυσικά είχαν πολλούς λόγους να το πανηγυρίσουν έξαλλα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια οι ερυθρόλευκοι φόρεσαν τα σχετικά μπλουζάκια για τον τίτλο Νο43 ενώ στα μάτριξ έπαιζε βιντεάκι για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Ρομπέρτο μάζεψε ως αρχηγός τους συμπαίκτες του στον χώρο του κέντρου για να γίνουν όλη μία αγκαλιά και να πάνε προς τον κόσμο για τα καθιερωμένα "Όλε".

Ο Ισπανός αρχηγός δεν γλίτωσε το... λούσιμο και μάλιστα on camera! Δράστης ήταν ο Παϊτίμ Κασάμι την ώρα που έκανε δηλώσεις στην συνδρομητική τηλεόραση. Ο Καμπιάσο από την άλλη έπιασε τους χορούς ενώ ο Πάρντο πείραζε τον Μάρκο Σίλβα, που έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες του, όπως έπραξαν και τα υπόλοιπα στελέχη του Ολυμπιακού. Το... πάρτι στήθηκε στο Καραϊσκάκη και είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Και φυσικά θα συνεχιστεί και στην φιέστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα