Γιώργος Σαββίδης: «Ο πατέρας μου κάνει πάντα αυτό που λέει!» (pic)

Γιώργος Σαββίδης: «Ο πατέρας μου κάνει πάντα αυτό που λέει!» (pic)

Gazzetta team
Γιώργος Σαββίδης: «Ο πατέρας μου κάνει πάντα αυτό που λέει!» (pic)

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον γιο του, Γιώργο, να στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης μαζί με τους ομογενείς φιλάθλους της ομάδας, όπως τους είχε υποσχεθεί, με τον γιο του, Γιώργο να στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Ο πατέρας μου κάνει πάντα αυτό που λέει! Είναι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ και στα αδέρφια μας σε όλο τον κόσμο. Και τώρα... ημιτελικός! Συγχαρητήρια στην ομάδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία του πατέρα του μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα