Τούντορ: «Να μην έχουμε την διαιτησία της Άντερλεχτ»

Απόστολος Παγώνης
Τούντορ: «Να μην έχουμε την διαιτησία της Άντερλεχτ»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ ευχήθηκε ο ΠΑΟΚ να μην έχει την τύχη της Άντερλεχτ και να μην βρεθεί την Τετάρτη (2/3) με ένα διαιτητή σαν τον Βορειοιρλανδό που σφύριξε στο Καραϊσκάκη.

Ο Κροάτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. λέγοντας τα εξής: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είχε καλό πνεύμα, πολλή ενέργεια. Σ’ αυτό το κομμάτι που θύμιζε τον ΠΑΟΚ της αρχής της σεζόν. Είναι αυτό που έλεγα νωρίτερα, μεγαλώνουμε με κάποιες λεπτομέρειες, όσο περνάει ο καιρός. Βγάζουμε ενέργεια, πάθος, τρεξίματα».

Για τη διαχείριση του αγώνα: «Έχουμε μια νεανική ομάδα, που δεν είναι εύκολο να παίζει υπό πίεση, έτσι όπως είναι η πίεση στον ΠΑΟΚ. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη η ομάδα. Οι παίκτες χρειάζονται κάποια χρόνια. Αυτοί οι νέοι παίκτες, σε λίγα χρόνια, θα τελειώνουν τέτοια παιχνίδια νωρίτερα. Γι΄ αυτό ήμουν σε εγρήγορση και αγχωμένος στον πάγκο. Ήταν 1-0, το ματς ήταν ανοιχτό, έπρεπε να το τελειώσουμε. Ο Πέλκας που ήταν πολύ καλός σήμερα, σε δύο τρία χρόνια θα το είχε τελειώσει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα».

Για τα σχέδιά του για τον Ολυμπιακό: «Θα παίξει η καλύτερη ενδεκάδα, όπως πάντα, και δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές. Πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι, είμαστε σε καλό μομέντουμ. Η ευχή μου είναι να μην έχουμε διαιτησία σαν κι αυτή που είχε η Άντερλεχτ την Πέμπτη. Να μην έχουμε διαιτητή σαν αυτόν τον Βορειοιρλανδό».

Για την διαιτησία: «Είναι καλό να μην κοιτάμε τον διαιτητή, αλλά είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Πολλοί λένε μετά, δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές, όταν ο διαιτητής έχει κρίνει ένα αποτέλεσμα. Υπάρχουν καλοί και κακοί διαιτητές. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Μερικές φορές παίκτες και προπονητές σπαταλάνε ενέργεια ασχολούμενοι για τη διαιτησία, κι αυτό πρέπει να το διαχειριστείς καλύτερα».

Για τις επιστροφές: «Ο Χαρίσης επιστρέφει από την τιμωρία, και ίσως Ροντρίγκεζ και Αθανασιάδης να είναι στον πάγκο».

Για την αλλαγή του Κίτσιου: «Θέλω περισσότερα από τον Κίτσιου. Ήταν καλός, αλλά δεν ήθελα να βγάλω το Μυστακίδη, γενικά περιμένω περισσότερα απ' αυτόν. Θυμάμαι τον Κίτσιου στην αρχή της χρονιάς, αυτόν το Κίτσιου θέλουμε».

Για τις φάσεις, που έβγαλε ο ΠΑΟΚ με στημένα: «Κάνουμε προπόνηση, δουλεύουμε κάποιες κομπίνες. Δεν ξέρεις αν θα σου βγουν. Σήμερα έγιναν δύο φάσεις, δεν μπήκαν γκολ. Θέλω να πω και κάτι για τους τρεις αμυντικούς μου. Έχω να πω καλά λόγια γι΄ αυτούς. Τζαβέλλας, Βίτορ και Χατζηισαίας είναι πολύ σημαντικοί για μας κι έχουν καλή απόδοση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα