Προβληματισμός για τα συνεχόμενα ματς στον Ατρόμητο

Προβληματισμός για τα συνεχόμενα ματς στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Προβληματισμός για τα συνεχόμενα ματς στον Ατρόμητο

bet365

Σε φουλ αγωνιστική δράση βρίσκονται στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να έχουν κρίσιμα παιχνίδια σε διάστημα ελάχιστων ημερών, κάτι που προβληματίζει τον Τραϊανό Δέλλα.

Στον... πυρετό του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκονται στον Ατρόμητου, που την επόμενη Πέμπτη καλούνται να κάνουν ακόμα μια υπέρβαση απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το Κύπελλο, είναι ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει στους Περιστεριώτες και είναι αποφασισμένοι να τον κυνηγήσουν μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, πριν από αυτό το παιχνίδι υπάρχει μία κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ηρακλή την Δευτέρα. Στον Ατρόμητο, έκαναν προσπάθειες να αλλάξει η μέρα του αγώνα, κάτι που τελικά δεν έγινε. Αυτό έχει δημιουργήσει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, καθώς για ακόμα μια φορά σε διάστημα ελάχιστων ημερών πρέπει να αγωνιστούν σε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο και για την ώρα δεν έχει αλλάξει.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο Περιστέρι καλούνται να παίζουν ανά τρεις μέρες (η λογική λέει πως και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα πάει Κυριακή) κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο... Πόσο μάλιστα, όταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έρχονται ήδη από ένα παρόμοιο πρόγραμμα, έχοντας πάρει 1 ρεπό εδώ και περίπου 2 μήνες!

Όλα αυτά, λοιπόν, έχουν φέρει έναν απόλυτα λογικό προβληματισμό στον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους στην ομάδα και περιμένουν να δουν την αντίδραση των ποδοσφαιριστών. Με όλα αυτά, ο τεχνικός της ομάδας είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι, ώστε να έχει όσο πιο φρέσκους μπορεί όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Πρόγραμμα Ατρόμητου:

29/2: Ατρόμητος - Ηρακλής

3/3: ΑΕΚ - Ατρόμητος

5/3: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (πιθανότατα θα πάει 6/3)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα