Με «πληγές» κόντρα στην Καλλονή ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Με «πληγές» κόντρα στην Καλλονή ο Πλατανιάς

bet365

Οι Μπανανά, Μενδρινός, Κουλιμπαλί και Σελίν δεν υπολογίζονται για τα ματς με την Καλλονή. Τα πλάνα του Παράσχου.

Δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Γιώργος Παράσχος, για το ματς με την Καλλονή.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, εκτός από τον τιμωρημένο Μπανανά, δεν υπολογίζει στο Μενδρινό που έχει υποστεί θλάση, ενώ εκτός είναι και οι Κουλιμπαλί - Σελίν.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις πάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής:

Κοκκαλάς, Σωτηρίου, Ντίνας, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ιτούα, Βάντερσον, Ράμος, Αποστολόπουλος, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο, Κάργας, Τσουράκης, Πάγκαλος, Βαλεριάνος, Μιλούνοβιτς και Τζιμόντζι.

Οι σκέψεις του Παράσχου

Ο Σωτηρίου θα είναι στο τέρμα, ο Βάντερσον στο αριστερό άκρο της άμυνας και στόπερ οι Δημήτρης - Ιτούα για να πάει δεξιά ο Αποστολόπουλος.

Στα χαφ θα δούμε τους Γκνιάτιτς - Μουνάφο ενώ ο Γουνδουλάκης θα είναι πίσω από τον Ανγκούλο ή τον Ράμος. Στα άκρα θα είναι οι Μιλούνοβιτς - Ανγκούλο ή σε μία εκ των δύο θέσεων ο Ντίνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα