Κρίνονται οι στόχοι τους στο Αγρίνιο

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Κρίνονται οι στόχοι τους στο Αγρίνιο

bet365

Με σημαντικές επιστροφές, αλλά και απουσίες, ο Παναιτωλικός θέλει τη νίκη κόντρα στη Ξάνθη στο Αγρίνιο. Χωρίς δύο οι Ακρίτες στην «μάχη» της πεντάδας.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και, μπορεί στην κορυφή και στην ουρά να χάθηκε από νωρίς το ενδιαφέρον, όμως δεν ισχύει το ίδιο και στην μάχη για μία θέση στα πλέι οφ. Παναιτωλικός και Ξάνθη, δύο από τις ομάδες που ψάχνουν την... έκπληξη, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο το Σάββατο (17.15 NS3), με στόχο το τρίποντο που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι.

Μπορεί κανείς (και πολύ σωστά κάνουν) στον Παναιτωλικό να μην λέει πως τα... καναρίνια κοιτάζουν προς τα πλέι οφ, αλλά η βαθμολογική συγκομιδή άλλα λέει. Οι Αγρινιώτες ναι μεν δεν έχουν πολλές ελπίδες, με βάση και το πρόγραμμά τους, αλλά όσες έχουν θέλουν να τις εξαντλήσουν και όπου πάει.Το ίδιο ισχύει, φυσικά και για την Ξάνθη, όπου κανείς δεν έχει μιλήσει για Ευρώπη, αφού άπαντες τονίζουν πως το μόνο που κοιτάζουν είναι το επόμενο, κάθε φορά, παιχνίδι.

Για να μπορέσουν, όμως, ως το τέλος να κυνηγάνε το... θαύμα, οι παίκτες των δύο ομάδων, χρειάζονται αυτό το τρίποντο, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής. Μιας αγωνιστικής που έτσι και αλλιώς έχει μεγάλα παιχνίδια.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παναιτωλικός (7ος, 30 β.) - Ξάνθη (9η, 29 β.): 17:15, Novasports 4

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Μάκος, Παπάζογλου, Πάουλο, Ουάρντα, Φερέιρα, Κάπελ, Μαρκόφσκι

Ξάνθη: Τσέναμο, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο, Σολτάνι, Ορφανίδης, Καπετάνος

Παναιτωλικός:

Στον σημαντικό αυτό αγώνα, ο έμπειρος προπονητής θα έχει δύο επιστροφές, αυτές των Ουάρντα και Μύγα που εξέτισαν, ενώ θα απουσιάσουν εκτός των γνωστών Αλεξίεβιτς και Βασιλείου και οι Μουνιός (αποβλήθηκε στα Περιβόλια) και Κουτρουμάνος (λόγω τραυματισμού).

Τα... καναρίνια θα παίξουν και κόντρα στην Ξάνθη με το αγαπημένο τους 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Κυριακίδης που και στο ματς με Πλατανιά ήταν εξαιρετικός. Ως δεξί μπακ επιστρέφει ο Μύγας, με τον Κέβιν να είναι αριστερά και τους Κούσα και Μάκο στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Παπάζογλου και Πάουλο και την τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ Μαρκόφσκι θα αποτελέσουν οι Ουάρντα (αριστερά), Φερέιρα (στο κέντρο, με τον Ρουσκουγιέδα να είναι αουτσάιντερ) και Κάπελ (δεξιά).

Αποστολή: Κόρσιενς, Ρουσκουσέδα, Κλέσιο, Ρουμπουλάκου, Κωνσταντινόπουλος, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Κριστιάνο.

Ξάνθη:

Μεγάλες επιστροφές, αλλά και σημαντικές απουσίες έχουν οι Ακρίτες, με τον Λουτσέσκου να έχει εκ νέου τον Σολτάνι που εξέτισε την ποινή του, όπως και τον Τσέναμο, ο οποίος είναι πλέον, ετοιμοπόλεμος. Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει στους Μπέρτο και Μπαξεβανίδη, καθώς είναι αμφότεροι που είναι τιμωρημένοι.

Οι Ακρίτες θα παραταχθούν με τον Τσέναμο να επιστρέφει στην ενδεκάδα, με τους Καρυπίδη, Λισγάρα, ενώ αριστερά τους θα είναι ο Γουάλας, με τον Παπαστεριανό, εκτός απροόπτου να καλύπτει το κενό στο δεξί άκρο. Βασιλακάκης, Λουσέρο αναμένεται να κινούνται στον άξονα, με τον Ορφανίδη σε ποιο ελεύθερο ρόλο, ενώ στα φτερά, οι Νιέτο και Σολτάνι θα πλαισιώσουν τον Καπετάνο (με τον Σκούρτι να διεκδικεί την θέση, αλλά ως αουτσάιντερ).

Αποστολή: Γκαραβέλης, Ζαρόπουλος, Φλίσκας, Γούτας, Καμαρά, Κρίστοφερ, Τριάδης, Ντιμιτρόφ και Σκούρτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα