Ίωση ο Χαβίτο σε Πανθρακικό

Δημήτρης Τομαράς
Ίωση ο Χαβίτο σε Πανθρακικό

bet365

Ο Χαβίτο λόγω ίωσης δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα του Πανθρακικού.
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, παιχνίδια 5-2 και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες και, αφού δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, έπαιξαν διπλό στα 3 / 4 του γηπέδου.
Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Γιώργος Τζελέπης - μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Παίδων - ενώ αντίθετα απουσίασε λόγω γρίπης ο Χαβίτο. Επίσης, στο κανονικό πρόγραμμα επανήλθε ο Γιάννης Χρήστου ενώ ατομικά γυμνάστηκαν ο Αντώνης Λαδάκης αλλά και ο Χρήστος Μελίσσης, με τον Χρήστο Τζάνη να συνεχίζει και αυτός το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασής του. Η προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 το πρωί της Παρασκευής και θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα