Τσίμιροτ: «Εγώ, ο ΠΑΟΚ και ο Μουσλίμοβιτς…»

Τσίμιροτ: «Εγώ, ο ΠΑΟΚ και ο Μουσλίμοβιτς…»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τσίμιροτ: «Εγώ, ο ΠΑΟΚ και ο Μουσλίμοβιτς…»

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ, με αφορμή το πανέμορφο γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε σε ιστοσελίδα της Βοσνίας και είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.

Ο Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «klix.ba», αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον του «Δικεφάλου», ενώ δεν ξέχασε να μιλήσει για τον συμπατριώτη του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που παραμένει ένας ήρωας των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όλα είπε ο Τσίμιροτ στην ιστοσελίδα της πατρίδας του:

Για το γκολ που σημείωσε εναντίον του Παναθηναϊκού:

«Η μπάλα ήρθε προς το μέρος μου, έκανα δύο βήματα πίσω και στην συνέχεια σούταρα. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα ιδέα ότι θα πετύχω αυτό το γκολ. Όταν είδα την μπάλα στα δίχτυα ήμουν ενθουσιασμένος. Η αίσθηση ήταν πρωτοφανής».

Για το πως τα περνάει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα:

«Όλοι στον ΠΑΟΚ με αποδέχθηκαν πολύ καλά και μου ήταν εύκολο να προσαρμοστώ σε τέτοιες συνθήκες. Νομίζω ότι το κλίμα μου ταιριάζει, μοιάζει με εκείνο στο Τρέμπινιε, έχω μια τέτοια αίσθηση. Εχω αφήσει, πλέον, οριστικά πίσω μου τον τραυματισμό και το επόμενο διάστημα θεωρώ πως μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

«Είναι εξαιρετικά πιστοί στον σύλλογο. Είναι πάντα μαζί μας για να μας στηρίξουν. Εδώ υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, έναν παίκτη που ήρθε από την Βοσνία και έδωσε ό,τι είχε για αυτόν τον σύλλογο. Υπάρχει σεβασμός...».

Για τη μέχρι πορεία του ΠΑΟΚ:

«Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο. Τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός το έχει ήδη κατακτήσει. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση, αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε στην Πέμπτη».

Για την προοπτική να αγωνιστεί και πάλι στην εθνική Βοσνίας:

«Είναι επιθυμία του κάθε παίκτη να παίζει για την εθνική ομάδα. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι σκληρά για να αποδώσω καλύτερα. Αν είμαι στο αναμενόμενο επίπεδο, πιστεύω θα δεχθώ μια κλήση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα