Μπήκε ο Χρήστου, θεραπεία ο Μελίσσης

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε ο Χρήστου, θεραπεία ο Μελίσσης

bet365

Ένα μέρος της σημερινής προπόνησης του Πανθρακικού ακολούθησε ο Χρήστου, ενώ ο Μελίσσης έκανε θεραπεία. Εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ο Μεχία με ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το ρεπό της Τρίτης (23/2), οι παίκτες του Πανθρακικού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (24/2). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδια 5 εναντίον 2, πάσινγκ γκέιμ και αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ με το πέρας αυτού υπήρξε και προβολή βίντο.

Ένα μέρος της σημερινής προπόνησης ακολούθησε και ο Γιώργος Χρήστου δείχνοντας ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό και πως θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, ο Χρήστος Μελίσσης έκανε θεραπεία, με τον Χρήστο Τζάνη να συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του και τον νεαρό Γιώργο Τζελέπη να μένει εκτός, αφού αγωνίστηκε για 40 λεπτά στη φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων από την αντίστοιχη του Βελγίου (0-1).

Από τη μεριά του, ο Αντώνης Λαδάκης γυμνάστηκε ατομικά, με τις απουσίες για τον τεχνικό των ακριτών αυτή τη στιγμή να φτάνουν τις τέσσερις με αυτή του Αλφρέδο Μεχία, ο οποίος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (27/2), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα