Γκέκας, το... 10 το καλό!

Gazzetta team
Γκέκας, το... 10 το καλό!

bet365

Τα γκολ που πέτυχε με την Σιόν ο Φάνης Γκέκας, στο ματς με την Μπράγκα, παρά τον αποκλεισμό για τον Ελβετικό σύλλογο, ήταν αρκετά για να γράψει ιστορία αφού γίνεται ο Έλληνας που έχει σκοράρει με 10 διαφορετικές φανέλες εκτός συνόρων!

Για πολλούς... δεν κάνει την διαφορά, για άλλους στο ανάθεμα επειδή έχασε το κρίσιμο πέναλτι με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ του 2014. Όμως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και λένε ότι ο Γκέκας είναι ένας από τους πληρέστερους Έλληνες φορ όλων των εποχών! Με επιτεύγματα που άλλοι θέλουν... 10 ζωές για να τα πετύχουν.

Μέχρι και πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα είχε αναδειχθεί ως παίκτης της Μπόχουμ. Ο Θεσσαλός επιθετικός βρήκε δίχτυα και με την Σιόν. Δηλαδή με μια ακόμη ομάδα την φανέλα της οποίας φόρεσε. Όπου έχει πάει έχει σκοράρει, αφήνοντας στην άκρη την... παρένθεση της Πόρτσμουθ, όπου όμως μέτρησε μόλις μια συμμετοχή. Η Σιόν είναι η 10η (!!!) ομάδα με την οποία σκοράρει ο Γκέκας, χωρίς να υπολογίζονται οι Ελληνικοί σύλλογοι (Παναθηναϊκός, Λάρισα και Καλλιθέα).

Ο διεθνής επιθετικός έχει σκοράρει με τις Μπόχουμ, Λεβερκούζεν, Χέρτα Βερολίνου, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Λεβάντε, Σαμσούνσπορ, Ακίσασπορ, Κόνιασπορ, Εσκισεχίρσπορ και Σιόν! Ο Γκέκας που συνεχίζει με ευκολία να... πυροβολεί τις αντίπαλες άμυνες έχει ήδη πετύχει 213 γκολ σε 498 επίσημα παιχνίδια. Απίστευτοι αριθμοί...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα