Οριστικό: Ο Γιάννου στην Γκουανγκζού R&F!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οριστικό: Ο Γιάννου στην Γκουανγκζού R&F!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ gazzetta.gr την Τετάρτη 19:00 ώρα Ελλάδας Γιάννου και Γκουανγκζού έδωσαν τα χέρια. Αύριο το ραντεβού για τις υπογραφές.

Είναι πλέον οριστικό: Ο Απόστολος Γιάννου είναι παίκτης της Γκουανγκζού R&F.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στις 19:00 ώρα Ελλάδας, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν το ραντεβού τoυς για αύριο ώστε να πέσουν οι υπογραφές.

Ο 26χρονος επιθετικός συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο το οποίο, σύμφωνα με όσα γράφονται, θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 3.000.000 ευρώ.

Θα τα καταφέρει ο Αστέρας στην Τούμπα χωρίς το μέχρι πρότινος πρώτο του σκόρερ; Σε απόδοση 2.25 το εκατέρωθεν σκοράρισμα στη Vistabet.

Θυμίζουμε πως ο τεχνικός της ομάδας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς... έσταξε μέλι για τον Γιάννου, μιλώντας νωρίτερα στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα