ΠΑΟΚ: Τους «έβγαλε το λάδι» ο Τούντορ

ΠΑΟΚ: Τους «έβγαλε το λάδι» ο Τούντορ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τους «έβγαλε το λάδι» ο Τούντορ

bet365

Δύο ώρες (και βάλε…) διήρκησε η προπόνηση της Τετάρτης με τον Ιγκόρ Τούντορ να «βγάζει το λάδι» στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας «εξαντλημένοι έπειτα από δύο ώρες ποδοσφαίρου υψηλής έντασης», γιατί όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά «οι διαθέσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ φάνηκαν από νωρίς όταν οι ασκήσεις για την ομαδική κυκλοφορία της μπάλας με συγκεκριμένους στόχους έγιναν σε συνθήκες αγώνα στα 3/4 του γηπέδου με τους χαμένους να… πέφτουν για push ups. Ακολούθως το πρόγραμμα είχε ενεργητική τακτική και κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος δίτερμα στο μισό γήπεδο».

Αυτός που… γλίτωσε ήταν ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του στη Λεωφόρο, γι’ αυτό και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης/

Οι Κλάους, Ροντρίγκες, Ζάιρο ανέβασαν στροφές, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με μπάλα, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε τρέξιμο, ενώ συμμετείχε σ’ ένα κομμάτι της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα