Παναθηναϊκός: Μπόνους ήταν και… πάει για τον Εσιέν

Παναθηναϊκός: Μπόνους ήταν και… πάει για τον Εσιέν

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Μπόνους ήταν και… πάει για τον Εσιέν

bet365

Οι απουσίες του Μάικλ Εσιέν στη φετινή σεζόν θα του στοιχίσουν αρκετά στην τσέπη, αφού δεν θα μπορέσει να εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ που προβλέπονται στο συμβόλαιο.

Όταν ο 33χρονος μέσος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, στις ρήτρες του συμβολαίου είχε συμπεριληφθεί κι αυτή που αφορούσε επιπλέον χρήματα για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, πέραν των 700.000 ευρώ που είναι οι απολαβές του.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γκριεζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ στο Αϊντχόβεν - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την «Goal», το μπόνους «αγγίζει» τα 500.000 ευρώ που θα εισέπραττε με τη συμμετοχή του στο 65% των επίσημων αγώνων του «τριφυλλιού». Αυτό όμως δεν μπορεί πλέον να συμβεί, αφού ακόμα κι αν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (7) και σ’ αυτά για τα play off (6), δεν θα φτάσει τον απαιτούμενο αριθμό.

Μέχρι στιγμής ο Γκανέζος μέσος έχει φτάσει το 38,2% των συμμετοχών (13/ 34 αγώνες) κι αν δεν χάσει αγώνα, το ποσοστό θα ανέβει στο 55,3%.

 

Τελευταία Νέα