Ο Ρομπέρτο στο πλευρό των γυναικών (pic)

Ο Ρομπέρτο στο πλευρό των γυναικών (pic)

Ο Ρομπέρτο στο πλευρό των γυναικών (pic)

Το δικό του μήνυμα μέσω του Instagram στέλνει ο Ρομπέρτο, ο οποίος στηρίζει τη δράση «Women In Action».

Τη δράση «Women In Action» στηρίζει ο Ρομπέρτο. 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ανέβασε μια φωτογραφία, δείχνοντας την πλάτη του, στην οποία έχει κάνει τατού την φράση:

«Δεν υπάρχει τοίχος που δεν σπάει ή καταιγίδα που δεν σταματά».

Το μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού στη σελίδα του «Women In Action»:

«Το jenny.gr με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού & το 4moms.gr με οικοδέσποινες τις Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη οργανώνουν μια ημέρα αφιερωμένη στη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 12:00 με 16:00 θα «συναντηθούμε» σε έναν πολυχώρο, το The SOWL (Ηρακλειδών 10, Θησείο) για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ανακαλύψουμε τη δημιουργική μας πλευρά, το δημιουργικό μας εαυτό, αλλά και να βοήθησουμε νέους ανθρώπους στο ξέκινημα τους! 

Έκθεση φωτογραφίας #ActuallyIAm με φωτογραφίες επωνύμων, αναγνωστριών και φίλων. Σε συνεργασία με το ACE (ATHENS CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τα έσοδα από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα δοθούν εξ' ολοκλήρου για την ενίσχυση νέων ανθρώπων που θέλουν να τολμήσουν σε μια δύσκολη εποχή, σε νέους ανθρώπους που θέλουν να επιχειρήσουν καινοτομώντας. Γυναίκες που έχουν επιχειρήσει και τα έχουν καταφέρει μας “ξεναγούν” στη δική τους διαδρομή, μας προτρέπουν να ακολουθήσουμε τα δικά τους μονοπάτια. Θα ανακοινωθεί σύντομα το πρόγραμμα ομιλιών!»

Best of internet